Hoe werkt het

Stap voor stap duurzaam ondernemen

1. Inzicht krijgen in uw energieverbruik en in uw bedrijfspand

Wilt u een grondige energiescan laten maken om het energieverbruik en de zwakke punten van het pand te identificeren? Dit zal helpen bij het bepalen van de meest effectieve maatregelen om te nemen. Dit doen wij in samenwerking met Klimaatroute. Interesse in een energiescan?

Vraag hier een gratis scan aan

2. Hulp bij het maken van een plan

Heeft u inzicht verkregen in uw energieverbruik en uw bedrijfspand? Maak dan een verduurzamingsplan. Duurzaam Bouwloket helpt hierbij. Het advies is onafhankelijk en kosteloos. Neem contact op met Duurzaam Bouwloket via 085-0231315 of mail naar ondernemer@duurzaambouwloket.nl.

3. Creëer een budget en financieringsplan

In deze fase helpen we u om naar aanleiding van de energiescan een budget op te stellen voor de maatregelen. Hierbij onderzoeken we mogelijke financieringsbronnen, zoals subsidies, leningen, en investeerders. Vraag hier hulp aan!

4. Hulp bij uitvoering

Bent u opzoek naar lokale vakspecialisten die u kunnen helpen bij de uitvoering van de duurzame oplossingen? Wij helpen u hier graag bij!

Bekijk vakspecialisten

Vragen?

Heeft u een vraag over de verduurzaming van uw bedrijfspand? Daarvoor kunt u terecht bij Duurzaam Bouwloket. Plan hier een gratis telefonisch adviesgesprek in.

Kijk ook eens bij de veel gestelde vragen

Sustainable icon

Hoe duurzaam ben jij?

Ik ben voorzien van . . . 

Meer keuzes mogelijk

Laat je inspireren

In deze regio zijn er ongeveer 100 vakspecialisten actief die op verschillende manieren hun bijdrage leveren aan het verduurzamen van bedrijven.

Bekijk lokale vakspecialisten